Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Willen jullie graag een ceremoniemeester op jullie trouwdag?

  • Hebben jullie de organisatie van de bruiloft zelf graag in de hand?
  • Willen jullie graag samen de puntjes op de 'i' zetten? Zodat jullie niets zijn vergeten?
  • Wil je graag dat een ceremoniemeester ervoor zorgt dat al het harde werk op de dag zelf goed tot uiting komt?
  • Willen jullie je familie en vrienden niet vragen om deze belastende taak op zich te nemen?

Dan is een ceremoniemeester van Varonie Weddings zeker een aanrader jullie trouwdag. Op deze manier weten jullie zeker dat overal aan gedacht is en kunnen jullie, samen met álle gasten, zorgeloos van jullie bijzondere dag genieten!

Een ceremoniemeester is onmisbaar op iedere bruiloft!

Het ceremoniemeesterschap begint vaak al een tijd voor de bruiloft. Samen met jullie nemen we jullie ideale trouwdag door en zetten we de laatste puntjes op de i. Vervolgens zet ik het draaiboek voor jullie in elkaar en zorg ik als ceremoniemeester ervoor dat er goed contact is met alle leveranciers. Tijdens de voorbereiding ben je als ceremoniemeester hét aanspreekpunt voor zowel de leveranciers als jullie gasten. Jullie gasten kunnen bij mij terecht voor vragen, tips en ideeën, stukjes en gezamenlijke cadeau's.

Op de dag zelf ben ik jullie gastvrouw en hou ik de planning van het draaiboek bij. Daarnaast kan ik ook helpen bij de styling van de trouwlocatie en de ceremoniezaal. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie dag zorgeloos verloopt. Met een ceremoniemeester van Varonieweddings kunnen jullie alleen maar genieten van al het moois dat op jullie afkomt, in voor en tegenspoed.

Elke bruiloft is uniek. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of plan een gratis kennismakingsgesprek in!

Kosten: vanaf €499,-

Wat krijg je hiervoor? Aanwezigheid op jullie bruiloft inclusief 10 uur voorbereidingswerk. (het maken van een draaiboek, contact met jullie en de leveranciers en overige voorbereidingen). Dit is inclusief gratis Kennismakingsgesprek.

Tip:  Ideaal te combineren met aanvullende Adviesgesprekken als jullie toch wat extra advies kunnen gebruiken.

Bekijk hier onze Facebookpagina!