Trouwen in het buitenland

Rollei Digital Camera

Een adembenemende bruiloft op een locatie in het Buitenland is mogelijk via Varonie Weddings. Op jullie bijzondere plekje op deze wereld zal ik voor jullie geschikte en betrouwbare leveranciers en contactpersonen zoeken. Welke regels zijn er en waar moet aan gedacht worden? Jullie bedenken wie je mee wilt nemen wij doen de rest!

Zijn jullie het avontuurlijke koppel dat graag in het buitenland wil trouwen?

Plan nu een afspraak in met Varonie Events om jullie droombruiloft te bespreken!

Waar zou jij je droomdag willen doorbrengen? Midden in de natuur,  een City of Love, of op een prachtige wit strand met palmbomen? Over de hele wereld zijn de wonderen van de natuur te vinden. Elk land heeft zijn eigen karakter en schoonheid, net als jullie. Geen uitdaging is de groot en geen afstand is te ver.

Samen met een plaatselijke contactpersoon  in het land van bestemming zullen we ervoor zorgen dat de beste leveranciers op jullie dag klaarstaan. De verwachtingen en gewoonten hier kunnen natuurlijk erg afwijken van de verwachtingen en gewoonten van andere landen. Daarom is het goed om iemand naast je zij te hebben die dit voor jullie in bruidstaal kan vertalen. Styling, eten en drinken het verblijf van jullie en de gasten én leuke activiteiten om de tijd samen door te brengen horen hier allemaal bij.

Wil jij een goedverzorgde tijd hebben én een droombruiloft op jullie gekozen plaats van bestemming? Neem dan vrijblijvend contact op met Varonie Weddings.

Varonie Weddings is gespecialiseerd in bruiloften in Kenia

P1120538