Weddingplanner A-Z

patrick en janina 9

Een bruiloft van A-Z geregeld samen met jullie!  Met een professionele weddingplanner aan je zij, is het organiseren van een bruiloft alleen maar genieten. Ik zoek alles voor je uit en zorg ervoor dat jullie hier niet al je kostbare tijd aan kwijt zullen zijn. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Met jullie ideeën van jullie bijzondere dag en mijn kennis en creativiteit zorgen we voor een onvergetelijke dag.

Vanaf het begin bespreken we samen jullie ideale trouwdag. Hoe zien jullie deze voor je? Waar? met Wie? Wanneer? etc. Varonie Weddings zorgt ervoor dat al jullie wensen naar voren worden gebracht en kijkt naar de ideale leveranciers en planning voor jullie droomdag.

Tijdens de voorbereiding ben ik, als jullie weddingplanner, hét aanspreekpunt voor zowel de leveranciers als jullie gasten. Alle genodigden kunnen bij mij terecht voor vragen, tips en ideeën, stukjes en gezamenlijke cadeau's.

Op de dag zelf ben ik jullie gastvrouw en hou ik de planning van het draaiboek bij. Daarnaast kan ik ook helpen bij de styling van de trouwlocatie en de ceremonie. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie dag zorgeloos verloopt en dat jullie alleen maar hoeven te genieten van al het moois dat op jullie afkomt.

Elke bruiloft is uniek, neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of plan een gratis kennismakingsgesprek in!

Kosten: vanaf 35 euro per uur.