Over ons

Weddingplanner en Ceremoniemeester

Welkom bij Varonie Weddings, Weddingplanner en Ceremoniemeester. Leuk dat ik mij even aan jullie mag voorstellen! Hebben jullie een vraag? Stel deze dan gerust.  Liefs Roxana

Weddingplanner en Ceremoniemeester bij Varonie Weddings

Gedreven, gastvrij, creatief en vrolijk. Dit zijn woorden die mij kenmerken als weddingplanner. Samen met een flinke dosis doorzettingsvermogen en organisatietalent mag je bij mij als weddingplanner het volgende verwachten; Hulp waarbij jullie van het begin tot het eind zorgeloos van jullie  bruiloft kunnen genieten.

Even voorstellen:

Ik ben Roxana van Duren, Weddingplanner en Ceremoniemeester bij Varonie Weddings. Ik ben moeder van Ayla (2) en al meer dan 6 jaar erg gelukkig met  Dennis. Samen met mijn gezin wonen we in het Noorden van Nederland, Muntendam.

Al vanaf kleins af aan help ik iedereen graag bij het organiseren van feesten, partijen en zelfs concerten. In de loop de jaren ben ik erachter gekomen dat ik het meest gelukkig wordt van mensen helpen en zorgeloos te laten genieten. Daarom heb ik ervoor gekozen om dit werk te gaan doen, want als weddingplanner en ceremoniemeester kan dat!

Op de achtergrond kun namelijk je een enorm verschil maken. Herinner je de serveerster nog die alleen maar chagrijnig keek? Of die locatie waar alles enorm moeilijk te vinden was? Een klein gebaar kan iedereen zich welkom laten voelen. Dat is de uitdaging die ik hiermee graag aan wil gaan.

Ik weet inmiddels hoeveel er op je af kan komen tijdens het plannen van jullie ideale trouwdag. Er zijn een heleboel aspecten waar aan gedacht moet worden. Door de vele te gekke leveranciers is het makkelijk om te verdwalen op weg naar jullie trouwdag. Vinden jullie het ook prettig als er echt iemand voor jullie klaarstaat? Dan kan ik een Weddingplanner en Ceremoniemeester zeker aanraden.

Bekijk hier alle diensten van Varonie Weddings.

Willen jullie weten wat ik doe naast mijn werk?

Dan kunnen jullie mijn privé accounts vinden op Facebook en op Instagram. Fotograferen is een van mijn grootste hobby's daarom heb ik hier een aparte instagram voor gemaakt. Op mijn Varonie Photography Instagram account vind je allemaal foto's die ik de afgelopen periode heb mogen maken.

 

Zullen we eens kennismaken?

Zijn jullie benieuwd hoe ik in het echt ben? Wat voor persoon je kunt verwachten op je bruiloft of willen jullie kijken of er een klik is? Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Zo kan ik jullie ook leren kennen! Neem dan hier contact met mij op.

Facebook
Facebook
LinkedIn